Over ons

Als groepspraktijk willen we de patiënt een goede zorg aanbieden waarbij actuele richtlijnen, samenwerking en de patiënt centraal staan.

Justine Degrande

Ik ben Justine Degrande geboren te Menen 21 mei 1990 en opgegroeid in Geluwe. In 2008 startte ik mijn opleiding Geneeskunde aan de KULAK in Kortrijk die ik voltooide in Leuven. Na twee boeiende en leerrijke opleidingsjaren in de groepspraktijk te Lauwe ben ik blij terug te keren naar mijn roots in Geluwe en kijk ik er dan ook naar uit om vanaf september 2017 samen met mijn collega Olivier een kwaliteitsvolle huisartsenpraktijk uit te bouwen.


Olivier Libbrecht

Ik ben Olivier Libbrecht, geboren te Menen op 8 juni 1990. Tijdens mijn jeugd kwam ik al vaak in contact met huisartsgeneeskunde via mijn grootvader Jean Libbrecht, die in Menen als huisarts aan de slag was. Ikzelf startte de opleiding Geneeskunde aan de KULAK in Kortrijk, waar ik mijn studies verder kon combineren met mijn grote hobby: het voetbal. De keuze voor huisartsgeneeskunde was reeds vroeg gemaakt en in 2015 studeerde ik af aan de KU Leuven. Vandaag ben ik dan ook verheugd om dit nieuwe project samen met een jarenlange vriendin te kunnen opstarten.